F1 Nieuws

Papa Pérez doet opvallende uitspraak over Max Verstappen en Sergio Pérez

Papa Pérez doet opvallende uitspraak over Max Verstappen en Sergio Pérez
Red Bull Content Pool
F1 Nieuws

Papa Pérez doet opvallende uitspraak over Max Verstappen en Sergio Pérez

Papa Pérez doet opvallende uitspraak over Max Verstappen en Sergio Pérez
Red Bull Content Pool

Volgens Max Verstappen is zijn relatie met Sergio Pérez heel goed, waar er in de media hier en daar wordt gesproken over spanningen binnen het team. De Nederlander noemt deze verhalen onzin en daar is Papa Pérez het helemaal mee eens.

Sinds het begin van 2021 rijden Max Verstappen en Sergio Pérez samen bij Red Bull, wat in het begin zonder enig probleem verliep. Maar tijdens de GP van Brazilië ontstond het eerste scheurtje in de relatie van de heren, toen Max Verstappen besloot om Pérez niet voorbij te laten aan het einde van de race. Daarop liet Pérez in de media weer weten dat Max zijn kampioenschappen te danken had aan hem.

Maar ondanks dit incident is de relatie tussen Max en Checo heel goed, aldus Verstappen. Dat liet hij weten in Mexico-Stad.

"Dat is verzonnen", zei Max op de vraag of er spanningen zijn tussen hem en zijn teamgenoot. "Checo en ik kunnen het heel goed met elkaar vinden. Ik denk niet dat er rivaliteit is tussen ons. Natuurlijk probeer je als coureur op de baan altijd eerste of sneller te zijn, maar we hebben veel respect voor elkaar en we waarderen elkaars prestaties."

Papa Pérez blij met Max 

Waar Max Verstappen van mening is dat zijn relatie met Pérez heel goed is, vindt Papa Pérez het prachtig om te zien hoe de Red Bull-coureurs met elkaar omgaan. Antonio Pérez Garibay, Mexicaans politicus en vader van Sergio Pérez, laat aan ORF weten dat Max en Checo de beste relatie in de F1 hebben.

"Dit is de beste relatie met een teamgenoot die Checo ooit heeft gehad in zijn carrière in de Formule 1. En dat vind ik leuk", begint 'Papa Pérez'. Die daarna een opvallende uitspraak doet over de toekomst van Verstappen en Pérez.

"Checo zal zeker nog tien jaar met Max in hetzelfde team rijden. En in die tien jaar wint Checo misschien wel een wereldkampioenschap. Ik vind het leuk dat mijn zoon concurreert met de beste coureur ter wereld. En de beste coureur ter wereld op dit moment is Max Verstappen."

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties