F1 Nieuws

Viaplay komt met driedelige documentaireserie over Max Verstappen

Viaplay komt met driedelige documentaireserie over Max Verstappen
Red Bull Content Pool
F1 Nieuws

Viaplay komt met driedelige documentaireserie over Max Verstappen

Viaplay komt met driedelige documentaireserie over Max Verstappen
Red Bull Content Pool

Op zondag 2 april komt de driedelige documentaireserie 'Max Verstappen: Anatomy of a Champion' naar Viaplay. De serie biedt kijkers een uniek inkijkje in het leven van de tweevoudig Formule 1-wereldkampioen en volgt de Nederlander tijdens zijn trainingen en het F1-seizoen.

Kijkers worden achter de schermen meegenomen tijdens het 2022-seizoen, waarin Verstappen zijn tweede kampioenschap wist te winnen. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan zijn jeugd en zijn relatie met vader Jos Verstappen, die hem heeft gevormd tot de racer die Max nu is.

Voor het eerst geeft Verstappen junior zijn 'complexe persoonlijkheid achter het fenomenale talent bloot'. Dat laat Viaplay weten. De serie laat zien dat hoe Max streeft naar perfectie en hoe hij omgaat met de enorme last van social media-aandacht en verplichtingen.

Jos Verstappen

Naast een uniek inkijkje in het leven van Max Verstappen, zal een deel van de serie ook draaien om de band tussen Max en vader Jos. Interviews met naaste familie en vrienden zorgen voor een helder beeld van de gedreven Limburger, geboren om te racen. Jos Verstappen, zelf voormalig F1-coureur, heeft een cruciale rol gespeeld in het opvoeden van zijn zoon en komt dus veel aan bod. Volgens Verstappen senior hebben 'veel mensen geen idee wat er nodig is om aan de top van de sport te komen'.

Reactie Max

Max Verstappen zelf is erg enthousiast over de aankomende documentaireserie. De Red Bull Racing-coureur laat weten dat hij erg trots is op iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen aan zijn succesverhaal in de F1: "Het afgelopen seizoen heb ik Viaplay toegang gegeven tot mijn wereld om een eerlijke en persoonlijke blik te werpen op mijn carrière en leven. Hoewel het verhaal natuurlijk heel bekend is voor mij, hoop ik dat dit kijkers de kans geeft om te zien wat iedereen om mij heen heeft bijgedragen aan het behalen van het succes dat we tot nu toe hebben gehad. Ik hoop ook dat het fans over de hele wereld meer inzicht geeft in het harde werk, de toewijding en de passie die nodig zijn om op het hoogste niveau in de autosport te concurreren. Ik ben trots op wat we samen hebben bereikt en ik hoop dat we samen kunnen blijven pushen om nog meer te bereiken", aldus Max.

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties