F1 Nieuws

Video: Max Verstappen imiteert Cristiano Ronaldo tijdens persconferentie GP Brazilië

Video: Max Verstappen imiteert Cristiano Ronaldo tijdens persconferentie GP Brazilië
F1 Nieuws

Video: Max Verstappen imiteert Cristiano Ronaldo tijdens persconferentie GP Brazilië

Video: Max Verstappen imiteert Cristiano Ronaldo tijdens persconferentie GP Brazilië

Max Verstappen was helemaal in zijn element tijdens het Grand Prix-weekend in Brazilië. De Red Bull Racing-coureur was aan het zingen over de board-radio na zijn overwinning op Interlagos en ook in de persconferentie zorgde de Nederlander voor een grappig moment.

Na de race moeten de drie snelste coureurs zich altijd melden in de persconferentie, waar de Internationale media de kans krijgen om de heren een aantal vragen te stellen direct na het podium. Na deze persconferentie keren de heren naar de 'TV-pen', waar ze de tv-ploegen te woord staan.

In de persconferentie gebeuren vaak leuke dingen, omdat de coureurs dan kunnen inspelen op antwoorden van elkaar en ze ook nog wat adrenaline in hun lichaam hebben van de race, die zojuist is afgelopen. In Brazilië was dit niet anders.

Verstappen imiteert Ronaldo

Max Verstappen krijgt tijdens de persconferentie de vraag of hij zich bezighoudt met de camera's die hem achter de schermen volgen tijdens een F1-weekend. Door de Netflix-serie 'Formula 1: Drive to Survive' is de paddock een stuk toegankelijker voor camera's en proberen teams ook te laten zien hoe een coureur achter de schermen te werk gaat voor en na een sessie op het circuit.

Een redelijk normale en simpele vraag, maar Max Verstappen weet met zijn antwoord de lachers op de hand te krijgen, al duurt dat even. De Nederlander imiteert namelijk Cristiano Ronaldo, de wereldberoemde voetballer, die zijn eigen manier van juichen heeft. Als de Portugees scoort, springt hij in de lucht en bij het neerkomen roept hij 'SUI'. Dit deed Verstappen na, waarna Lando Norris en Fernando Alonso hem vragend aankeken.

Als zijn goede vriend Lando Norris ongemakkelijk wegkijkt, moet Verstappen lachen en geeft hij alsnog antwoord op de vraag. Daarin laat hij weten dat hij liever had gehad dat social media nooit uitgevonden was, waarin hij steun krijgt van Fernando Alonso. De Spanjaard geeft aan dat hij nog nooit een aflevering van 'Drive to Survive' heeft gekeken.

Bekijk het moment waarin Verstappen Ronaldo imiteert hieronder:

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties