George Russell en Nicholas Latifi ook in 2021 Williams-coureur

Williams F1 Media

Donderdagmiddag heeft Williams-baas Claire Williams bekend gemaakt dat George Russell en Nicholas Latifi ook in 2021 bij het team blijven. De Britse en Canadese coureur zijn zeer geliefd bij het legendarische team.

2021 zal het derde jaar betekenen dat George Russell bij Williams zal rijden. De Formule 2-kampioen van 2018 zit nog steeds in het Mercedes-opleidingsteam, maar zal dus nog even moeten wachten op een kans bij het grote team.

Nicholas Latifi is dit jaar bij het team gekomen, nadat vader Michael Latifi aandelen had gekocht in de Britse renstal. Daarnaast is het bedrijf van Latifi senior, Sofina Foods, hoofdsponsor van Williams geworden.

Het mag dus geen verrassing zijn dat Claire Williams ervoor heeft gekozen om de line-up hetzelfde te houden in 2021. Iets wat Russell liever anders gezien had.

“Claire was erg duidelijk, ze wilde mij niet laten gaan. Ik heb uiteindelijk een contract bij Williams, dus ik moet deze beslissing respecteren. Ik zal alles geven voor het team, zowel dit als volgend jaar”, aldus de jonge Brit.

Net binnen