McLaren ook niet aanwezig in Bahrein: ‘Blijven 14 dagen in isolatie’

McLaren F1 Media

Het Britse McLaren heeft een update gegeven op haar terugtrekken uit de Grand Prix van Australië. Uit die update is te halen dat McLaren ook niet aanwezig zal zijn in Bahrein, al is de kans zéér groot dat die race sowieso niet doorgaat.

Donderdagavond Australische tijd maakte McLaren bekend dat één van haar medewerkers positief getest had op het Coronavirus. Hierdoor trok het team zich terug uit de Grand Prix van Australië. Maar dat is niet de enige maatregel.

Op de eigen site geeft McLaren een update. Naast de ene positief geteste medewerker, zijn er nu veertien andere teamleden die ook in zelfisolement zitten. Ook zij vertonen tekenen van het Coronavirus. Deze mannen en vrouwen blijven in Australië tot ze negatief getest zijn. Het management van McLaren blijft bij het personeel, om ze steun te bieden.

De andere medewerkers, die geen symptomen vertonen, mogen veertien dagen niet op hun werk komen en worden geacht in zelfisolatie te blijven. Hiermee is McLaren er zeker níét bij in Bahrein, aangezien die race al over één week zal moeten plaatsvinden!

Zie hier het volledige statement.

Net binnen