F1 Nieuws

Daily Mail komt met shockerend gerucht over toekomst Lewis Hamilton

Daily Mail komt met shockerend gerucht over toekomst Lewis Hamilton
Mercedes F1 Media
F1 Nieuws

Daily Mail komt met shockerend gerucht over toekomst Lewis Hamilton

Daily Mail komt met shockerend gerucht over toekomst Lewis Hamilton
Mercedes F1 Media

The Daily Mail heeft maandagochtend een bom gedropt als het gaat om de toekomst van Lewis Hamilton. Volgens de Britse tabloid heeft de zevenvoudig wereldkampioen al intensief contact met John Elkann, de voorzitter van Ferrari.

En dat is niet zomaar. Hamilton staat namelijk in de belangstelling van Ferrari, die hem graag naast Charles Leclerc zou willen zetten. Carlos Sainz valt tot nu toe tegen bij het team uit Maranello en aangezien Hamilton nog geen nieuw contract heeft getekend bij Mercedes wil Ferrari nu toeslaan.

Meerdere bronnen in zowel Groot-Brittannië als in Italië hebben aan Daily Mail laten weten dat er inderdaad intensief contact is tussen Hamilton en Elkann (CEO moederbedrijf Ferrari). De erfgenaam van Giovanni Agnelli (oprichter FIAT) wil de zevenvoudig wereldkampioen met een lucratief aanbod richting Italië lokken.

40 miljoen pond per jaar

Hamilton zou bij Ferrari 40 miljoen pond per jaar kunnen verdienen als basissalaris. Op dit moment ontvangt de Brit ieder jaar 28 miljoen pond per jaar bij Mercedes, waardoor hij er financieel flink op vooruit zou gaan.

Maar The Daily Mail weet ook dat Mercedes hun stercoureur niet zomaar zal laten gaan. Mocht Ferrari inderdaad dit bedrag bieden aan Hamilton, zullen zij zelf ook met een dergelijk aanbod komen om de Brit te behouden.

Wat wil Hamilton?

Het is ook niet onbelangrijk om te luisteren naar de wens van Hamilton zelf. Wil de zevenvoudig wereldkampioen überhaupt weg bij Mercedes? Als we luisteren naar zijn woorden van de afgelopen weken, lijkt het daar niet op. Maar de Brit liet onlangs wel weten dat hij meerdere keren heeft gedacht over een overstap naar Ferrari, maar dat het er nooit van is gekomen...

Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik nooit heb gedacht over mijn carrière ergens anders te eindigen. Ik heb erover nagedacht en ik heb de Ferrari-coureurs zien rijden op tv en in het echt en dan denk je bij jezelf: hoe zou het zijn om in het rood te rijden. Maar dan kom ik terug bij mijn team, Mercedes, en dan voel ik mij thuis

Hamilton over een mogelijk vertrek bij Mercedes

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties