F1 Nieuws

Goede vriend familie Schumacher geeft gezondheidsupdate over Michael

Goede vriend familie Schumacher geeft gezondheidsupdate over Michael
Red Bull Content Pool
F1 Nieuws

Goede vriend familie Schumacher geeft gezondheidsupdate over Michael

Goede vriend familie Schumacher geeft gezondheidsupdate over Michael
Red Bull Content Pool

Formule 1-journalist Roger Benoit heeft laten weten dat de situatie van zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher "hopeloos" is. Volgens de journalist liet Mick Schumacher in 2022 al indirect weten hoe het met zijn vaders gezondheid gesteld was. Benoit is een goede vriend van de familie Schumacher.

Sschumacher was tussen 1991-2006 en 2010-2012 actief in de Formule 1 en kwam uit voor teams als Jordan, Benetton, Ferrari en Mercedes. In zijn tijd als Formule 1-piloot behaalde Schumacher maar liefst zeven wereldkampioenschappen. Samen met Mercedes-coureur Lewis Hamilton zijn dat de meeste kampioenschappen die ooit door een coureur zijn behaald.

Na zijn exit bij Mercedes maakte Schumacher een verschrikkelijk skiongeluk mee tijdens een vakantie in de Franse Alpen. Sindsdien is er nooit meer echte informatie naar buiten gekomen over de toestand van de zevenvoudig wereldkampioen. Hierdoor denken velen dat het slecht gesteld is met de gezondheid van Schumacher.

Hopeloos

Benoit is een van de weinigen die weet hoe het echt gaat met Schumacher. Volgens de journalist gaf Mick Schumacher in de Netflix-documentaire 'Schumacher' antwoord op de vraag die vele fans hebben: hoe gaat het echt met Schumi?

"Er is maar één antwoord op die vraag en dat is hoe zijn zoon Mick het in 2022 vertelde in een van die zeldzame interviews met de familie. Hij zei toen dat hij er alles voor over zou hebben om nog eens met zijn vader te kunnen praten. Dat zegt alles over de toestand waarin Michael al meer dan tien jaar verkeert. Het is hopeloos", aldus Benoit in gesprek met het Zwitserse Blick.

Dat er informatie naar buiten komt over de situatie van Schumacher is hoogst ongebruikelijk. Corinna Schumacher liet in dezelfde documentaire waar Benoit op doelt namelijk weten dat haar man altijd erg bezig was met de privacy van zijn gezin. Om haar man een eer te bewijzen, heeft Corinna ervoor gekozen om de situatie van haar man zoveel mogelijk privé te houden.

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties