F1 Nieuws

Lando Norris ontvangt fikse kritiek na uitspraak over Max Verstappen

Lando Norris ontvangt fikse kritiek na uitspraak over Max Verstappen
Red Bull Content Pool
F1 Nieuws

Lando Norris ontvangt fikse kritiek na uitspraak over Max Verstappen

Lando Norris ontvangt fikse kritiek na uitspraak over Max Verstappen
Red Bull Content Pool

McLaren-coureur Lando Norris heeft er via X (voorheen bekend als Twitter) flink van langs gekregen van verschillende fans. Dit nadat Norris liet weten geen heil te zien in het zijn van Verstappens teamgenoot bij Red Bull Racing.

Norris vertelde in een recent interview met Sky Sports dat hij liever niet de teamgenoot wordt van Max Verstappen bij Red Bull, aangezien de Nederlander het hele team om zich heen heeft gebouwd. Daardoor is het voor een nieuweling moeilijk om Verstappen met hetzelfde materiaal te verslaan.

"Is Max een van de beste coureurs ooit in de Formule 1? Absoluut. Ik denk dat hij dat genoeg bewezen heeft. Hij zit in een team waar hij zich erg op zijn gemak voelt, er zijn veel dingen om hem heen gebouwd. Dus voor iedereen, zelfs een Max van een paar jaar geleden, is het extreem moeilijk om het op te nemen tegen een Max van nu", begon Norris.

"Het kost tijd om je aan te passen en het kost tijd om op je plek te zitten. En als je het tegen de beste coureur ter wereld wilt opnemen, is dat niet het beste. Het is niet slim om te doen. Maar ik zou graag tegen Max racen, ik heb genoten van sommige gevechten die we hebben gehad en ik kijk meer uit naar het gevecht dat we dit jaar zullen hebben", zo sluit de jonge Brit af.

Kritiek

Online kregen de woorden van Norris een hoop kritiek te verwerken. Zo liet een fan optekenen dat ze de mindset van Norris maar niets vindt. Andere coureurs, zoals Lewis Hamilton of Charles Leclerc, namen het toen ze binnenkwamen bij een nieuw team immers al gelijk op tegen een wereldkampioen.

Ook zou George Russell het bij Mercedes al gelijk hebben moeten opnemen tegen de beste Formule 1-coureur aller tijden, zo oordeelt de fan.

Gratis F1TV Pro bij Viaplay

Goedkoper gaat het niet worden: Sluit hier je Viaplay abonnement af. En krijg er Gratis F1TV Pro bij. Dit mag je niet missen! (ad).

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties