F1 Nieuws

Ook Max Verstappen onderwerp van gerucht in de Formule 1-paddock

Ook Max Verstappen onderwerp van gerucht in de Formule 1-paddock
Red Bull Content Pool
F1 Nieuws

Ook Max Verstappen onderwerp van gerucht in de Formule 1-paddock

Ook Max Verstappen onderwerp van gerucht in de Formule 1-paddock
Red Bull Content Pool

Het regent de laatste tijd geruchten in de Formule 1. Zo ging het afgelopen week over Fernando Alonso, Sergio Pérez en Daniel Ricciardo. Maar ook Max Verstappen blijft geen gerucht gespaard. Al is het bij de Nederlander een stuk minder serieus.

Na de Grand Prix van Mexico plaatste gerenommeerd F1-journalist Albert Fabrega op X een bericht dat hij een gerucht had vernomen welke zo heftig zou zijn dat hij het niet wilde geloven. F1TV-presentator Will Buxton reageerde met een bom-GIF op de post van Fabrega, waardoor het balletje ging rollen.

Eerst werd er gedacht aan een mogelijk pensioen van Fernando Alonso - aangezien Fabrega Spaans is en vaak scoops heeft over Alonso en Aston Martin - maar daarna ging het gerucht dat Alonso Sergio Pérez zou gaan vervangen bij Red Bull Racing.

Toen dat allemaal niet waar bleek te zijn, dacht men dat Pérez alsnog vervangen ging worden, maar dan door Daniel Ricciardo. Ook dat is inmiddels ontkracht. Albert Fabrega heeft ondertussen zijn excuses aangeboden voor de post op X, maar daarmee zijn nog niet alle geruchten uit de wereld.

'Max Verstappen naar AlphaTauri'

Max Verstappen werd namelijk ook even onderwerp van een gerucht, afgelopen week. Online sprak men over een mogelijk tijdelijk vertrek van Max Verstappen naar AlphaTauri, aangezien hij toch al beide kampioenschappen binnen had geharkt voor Red Bull Racing.

De Nederlander zou AlphaTauri dan nog even wat punten bezorgen en tonen hoe veel snelheid er daadwerkelijk in de auto zit, maar als Verstappen met dat gerucht geconfronteerd wordt bij Sky Sports, laat hij weten dat hij ze niet serieus neemt.

"Gelukkig heb ik die niet gezien of gelezen", zegt Verstappen lachend. Daarna wordt hem een serieuze vraag gesteld. Wie zou hij liever naast hem hebben rijden bij Red Bull Racing?

"Wat ik altijd lastig vind met dit soort dingen is, wat ik ook reageer, mensen gaan het uit zijn verband rukken. Ik heb een geweldige relatie met Checo en als dat zo blijft voor het komende jaar, dan is dat ook prima. Natuurlijk, Daniel zit nu bij AlphaTauri en hij hoopt natuurlijk om bij Red Bull te komen. Als hij mijn teamgenoot wordt, kunnen we het ook heel goed met elkaar vinden. We hebben veel geschiedenis samen en dat zou ook prima werken. Maar gelukkig is het ook niet aan mij om dit soort dingen te beslissen."

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties