F1 Nieuws

Video: Max Verstappen deelt sneer uit aan Lewis Hamilton: 'Het kan dus toch'

Video: Max Verstappen deelt sneer uit aan Lewis Hamilton: 'Het kan dus toch'
F1 Nieuws

Video: Max Verstappen deelt sneer uit aan Lewis Hamilton: 'Het kan dus toch'

Video: Max Verstappen deelt sneer uit aan Lewis Hamilton: 'Het kan dus toch'

In een recente livestream heeft Max Verstappen een sneer(tje) uitgedeeld aan Mercedes-coureur Lewis Hamilton. Verstappen keek namelijk naar een stukje gameplay waarin twee coureurs zij-aan-zij door de bocht 'Copse' op Silverstone gingen. De Nederlander reageerde daar ietwat gevat op.

Verstappens reactie had natuurlijk alles te maken met zijn aanvaring met Hamilton in 2021. Toen raakten de beide heren elkaar namelijk, maar viel enkel Verstappen uit. Hamilton wist namelijk naar de overwinning te rijden tijdens zijn thuisrace. Verstappen lag daarentegen in een Brits ziekenhuis vanwege zijn 51G-impact gedurende de crash in Copse.

Wie is de schuldige?

Na afloop van de race ging het eigenlijk wekenlang nergens anders over: wie zat er fout? Velen gaven Verstappen de schuld, aangezien hij Hamilton te weinig ruimte zou hebben gegeven. Ook Hamilton zelf was van mening dat Verstappen hem meer ruimte had moeten geven, aangezien zijn voorwielen op gelijke hoogte waren met die van de Nederlander.

Anderen gaven Hamilton de schuld, omdat hij vanwege onderstuur op de achterband van Verstappens Red Bull Racing-bolide zou zijn geklapt. Dat zou mede zijn veroorzaakt doordat Hamiltons banden vol met viezigheid waren geraakt voorafgaand aan de crash. Ook Verstappen zelf was van mening dat Hamilton de schuldige was in het ongeluk.

Tot slot was er een groep die van mening was dat het ongeluk simpelweg een 'racing incident' was en dus beide coureurs schuld hadden aan het ongeluk.

Reactie Verstappen

Inmiddels is het ongeluk al meer dan twee en een half jaar geleden, maar bij het zien van een soortgelijke actie dacht Verstappen toch gelijk terug aan het ongeval. Verstappens mening is sinds het ongeval onveranderd gebleven, aangezien hij van mening is dat hij Hamilton genoeg ruimte gaf in Copse.

"Dus het werkt toch (als) je samen zij-aan-zij door die bocht gaat", reageerde Verstappen al lachend. Het hele fragment is via de onderstaande link te bekijken.

Gratis F1TV Pro bij Viaplay

Goedkoper gaat het niet worden: Sluit hier je Viaplay abonnement af. En krijg er Gratis F1TV Pro bij. Dit mag je niet missen! (ad).

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties