‘De races in Singapore, Azerbeidzjan en Japan worden afgelast’

Het seizoen gaat volgende maand eindelijk van start. Echter zijn er nog maar acht races bevestigd voor het 2020-seizoen. Welke races er nog komen is nog niet duidelijk, maar volgens La Gazzetta dello Sport hoeven we niet te rekenen op Singapore, Azerbeidzjan en Japan.

Enige tijd geleden is de eerste deel van de racekalender voor dit jaar bekend gemaakt. Dit zijn nog maar acht races terwijl er 15 tot 18 plaats zullen vinden. Voor nu wordt er alleen nog maar geracet in Europa.

Volgens het Italiaanse medium La Gazzetta dello Sport zullen de Grands Prix van Singapore, Azerbeidzjan en Japan dit jaar niet op de kalender verschijnen.

“Over enkele dagen zal officieel bekend worden gemaakt dat de Grands Prix van Azerbeidzjan en Singapore geannuleerd zullen worden. Dit geldt ook voor Japan, daar zijn de Olympische Spelen al verplaatst naar 2021”, aldus journalist Andrea Cremonesi. 

Mochten er nog meer Grands Prix zijn die niet door kunnen gaan dit jaar, zijn er gelukkig meerdere circuits die bereid zijn om een double-header te plannen. Zo kan de 2020-kalender alsnog gevuld worden.

Net binnen