F1 Nieuws

Max Verstappen grapt op persconferentie: 'Als mijn moeder ballen had gehad...'

Max Verstappen grapt op persconferentie: 'Als mijn moeder ballen had gehad...'
DPPI/BSR Agency
F1 Nieuws

Max Verstappen grapt op persconferentie: 'Als mijn moeder ballen had gehad...'

Max Verstappen grapt op persconferentie: 'Als mijn moeder ballen had gehad...'
DPPI/BSR Agency

Max Verstappen heeft de lachers op zijn hand gekregen, tijdens de persconferentie na de Grand Prix van Miami. Na een opmerking van Lando Norris, waarin hij aanhaalde dat hij geluk heeft gehad met de safety car, deed Verstappen een geniale uitspraak, waar ook Norris hard om moest lachen.

Tijdens de race in Miami wist Lando Norris voor het eerst in zijn Formule 1-carrière een race te winnen. De laatste keer dat de jonge Brit als eerste over de streep was gekomen, was tijdens de Grand Prix van Bahrein in 2018, toen hij in de Formule 2 actief was. Sinds dat moment stond de McLaren-coureur droog en was hij ondertussen de coureur die het vaakst op het podium had gestaan, zonder als winnaar uit de strijd te komen.

Maar dat is nu allemaal voorbij. Norris heeft zijn eerste race gewonnen en Verstappen was na de Grand Prix onwijs blij voor zijn goede vriend. Ook op de persconferentie kon de Nederlander zijn lach niet inhouden en kwam hij erg melig over. Na een opmerking van Norris over de safety car, kon Verstappen het dan ook niet laten om een grappige uitspraak te doen...

Norris heeft 'geluk' met SC

Volgens Lando Norris heeft hij namelijk geluk gehad met de safety car, tijdens de GP van Miami. Hierdoor kon hij een gratis pitstop maken en belandde hij aan de voorkant van het veld, met versere banden dan de coureurs achter hem. Als de SC niet op de baan was gekomen, was Norris hoogstwaarschijnlijk teruggevallen naar de vijfde of zesde positie en had hij nog hard moeten werken om een zege te behalen. Dat liet de Brit zelf weten op de persconferentie.

"Als de safety car er niet was geweest, had ik nog een hoop coureurs in moeten halen", zegt Norris, die dus van mening is dat hij geluk heeft gehad. Maar daar wil Max Verstappen niks van weten. Hij vindt dat Norris de zege verdiende en maakt daarbij de opmerking dat 'als' niet telt in de sport. Daarbij geeft hij een prachtig voorbeeld, waardoor Norris in de lach schiet.

"Als, als, als. Als mijn moeder ballen had gehad, was ze mijn vader geweest. Ja, zo werken dingen in het racen toch?"

Bekijk en besluiter de opmerking van Verstappen hieronder:

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties