F1 Nieuws

Ted Kravitz beweert dat Max Verstappen George Russell bedreigde

Ted Kravitz beweert dat Max Verstappen George Russell bedreigde
Mercedes F1 Media
F1 Nieuws

Ted Kravitz beweert dat Max Verstappen George Russell bedreigde

Ted Kravitz beweert dat Max Verstappen George Russell bedreigde
Mercedes F1 Media

George Russell is nog altijd niet blij met de manier waarop Max Verstappen heeft gereageerd na de Sprint voor de Grand Prix van Azerbeidzjan. Tijdens de verkorte race op zaterdag kwamen Russell en Verstappen met elkaar in aanraking, wat resulteerde in flinke schade bij de Nederlander.

Verstappen was woedend op Russell, die volgens hem een te agressieve actie maakte, waardoor hij in de zijkant van de Red Bull reed. Na de Sprint wees Max hem op zijn fout, waarbij hij aangaf dat Russell in de toekomst eenzelfde behandeling van hem mag verwachten.

Als George Russell voor de microfoon van Ted Kravitz verschijnt, besluit de Sky-reporter wat olie op het vuur te gooien. De man die vorig jaar nog werd geboycot door Red Bull Racing wegens 'giftig gedrag' vraagt aan Russell of wij de bovenstaande uitspraak van Verstappen als een dreigement kunnen zien. Daarop laat de Brit weten dat hij vooral erg teleurgesteld is in de reactie van zijn collega.

"Het is denk ik iets dat je als kind geleerd krijgt: als je kan uitdelen, moet je ook kunnen incasseren. Hij heeft vaak zat zulke acties gemaakt en toen was het altijd 'hard, maar eerlijk racen'. En dan is het wat triest om te zien hoe hij nu zijn speen uitspuugt, terwijl het de eerste keer is dat iemand zijn soort acties terugdoet bij hem", aldus Russell bij Sky Sports.

Max Verstappen heeft een andere mening

Waar George Russell dus nog altijd teleurgesteld is, heeft Max Verstappen het gevoel dat ze weer samen door een deur kunnen. De Nederlander laat namelijk weten dat hij en Russell eigenlijk al direct na het incident geen problemen meer met elkaar hadden.

"Verschrikkelijk", lacht Verstappen als hem gevraagd wordt hoe zijn band met Russell nu is. "Nee, we zijn weer oké. Het was eigenlijk gelijk al goed, maar op dat moment wilde ik gewoon wat vragen stellen en vond ik zijn reactie niet zo tof. Dan krijg je zo'n moment, maar dat was het ook. Je gaat door en laat het achter je", aldus Verstappen.

Gesproken heeft hij nog niet met Russell na hun onderonsje: "Niet meer sinds dat weekend. Maar dat is ook niet nodig, we zijn coureurs en we zijn met elkaar opgegroeid. Dus we hoeven elkaar geen uitleg te geven", aldus Max.

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties