F1 Nieuws

Vader Sergio Pérez spreekt zich uit over beveiliging Max Verstappen

Vader Sergio Pérez spreekt zich uit over beveiliging Max Verstappen
BSR Agency
F1 Nieuws

Vader Sergio Pérez spreekt zich uit over beveiliging Max Verstappen

Vader Sergio Pérez spreekt zich uit over beveiliging Max Verstappen
BSR Agency

Volgens Antonio Pérez Garibay, beter bekend als 'Papa Pérez', is het helemaal niet nodig dat Max Verstappen en Helmut Marko met beveiliging rondlopen op het Autódromo Hermanos Rodriguez. De Mexicaan is namelijk van mening dat het publiek in Mexico-Stad juist van Marko en Verstappen houdt.

Eerder deze week liet Helmut Marko weten dat Max Verstappen een bodyguard bij zich zou hebben in Mexico, nadat hij online bedreigingen had ontvangen uit de fanbase van Sergio Pérez. Maar ook Marko zelf laat zich beveiligen, dit nadat hij racistische opmerkingen had gemaakt over de Mexicaan.

Voorafgaand aan het GP-weekend in Singapore noemde Marko Pérez een 'Zuid Amerikaan' en beweerde dat hij door zijn afkomst zich niet zo zou kunnen concentreren als Max Verstappen of Sebastian Vettel, die uit Europa komen.

Papa Pérez houdt van Marko

In Mexico liet Lewis Hamilton nog weten dat Checo weinig steun krijgt vanuit zijn team en vooral mentaal tegengewerkt wordt door Helmut Marko. Maar daar is volgens Antonio Pérez Garibay niks van waar. De politicus zegt tegenover ORF dat hij van Marko houdt, omdat hij Checo pusht.

"Dr. Marko is de beste, de beste, de beste promotor die Checo in de hele wereld kan hebben. Hij is ongelooflijk. Hij is mentaal een winnaar en hij pusht Checo. Daar hou ik van, en ik hou van Dr. Marko."

Dat zowel Marko als Verstappen beveiligd moeten worden in Mexico is volgens Papa Pérez helemaal niet nodig. Mexicanen houden van de Red Bull-medewerkers en ze zijn meer dan welkom in 'het beste land ter wereld'.

"Het is niet nodig", zegt Pérez Garibay over de bodyguard van Max. "Mexico is het beste land ter wereld. De mensen zijn de beste mensen ter wereld. De mensen in Mexico hebben respect voor Dr. Marko en de familie Verstappen. Ze zijn hier welkom. Het is een sport en iedereen wil winnen, maar er kan maar één wereldkampioen zijn. Dat is heel belangrijk. Checo komt naar Mexico als een van de beste 10 ter wereld."

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties