F1 Nieuws

Video: Beste vriend Lando Norris reageert na crash met Max Verstappen

Video: Beste vriend Lando Norris reageert na crash met Max Verstappen
BSR Agency
F1 Nieuws

Video: Beste vriend Lando Norris reageert na crash met Max Verstappen

Video: Beste vriend Lando Norris reageert na crash met Max Verstappen
BSR Agency

Max Fewtrell, de beste vriend van Lando Norris en onderdeel van zijn Quadrant-groep, heeft gereageerd op de crash tussen zijn beste maat en Max Verstappen. In zijn stream, gehouden op de avond na de race in Oostenrijk, geeft de Brit aan dat dit bij racen hoort en dat ze samen uit deze situatie zullen komen.

Tijdens de Grand Prix van Oostenrijk hebben Max Verstappen en Lando Norris hun eerste incident meegemaakt, toen de twee elkaar toucheerden in de 63e ronde van de race. Dit zorgde ervoor dat beide heren een lekke band opliepen, waarna Max Verstappen nog naar de vijfde plaats kon rijden, terwijl Norris een uitvalbeurt achter zijn naam kreeg. De kapotte band had de vloer van de McLaren namelijk zo erg beschadigd dat hij niet verder kon.

Dit zorgde voor veel ophef op social media, mede door opmerkingen van Lando Norris zelf. De Brit gaf direct na de race aan dat Verstappen, met wie hij al jaren bevriend is, wellicht zijn vriend niet meer is als hij niet snel de schuld op zich neemt. Dat heeft Max tot nu toe nog niet gedaan, maar volgens de beste vriend van Norris komt het wel goed.

Fewtrell reageert

Fewtrell, voormalig lid van het Renault-opleidingsteam en winnaar van het Britse Formule 4-kampioenschap, is de beste vriend van Lando Norris. In zijn stream, op zondagavond na de race in Oostenrijk, werd er een doodsbedreiging geuit richting Max Verstappen. Toen Fewtrell dat zag, reageerde hij woedend. Volgens hem hebben dat soort opmerkingen geen plaats in de autosportwereld, omdat crashen nou eenmaal bij de sport hoort. Even later in de stream laat hij ook weten dat Norris en Verstappen hier goed uit gaan komen.

Bekijk de reactie van Fewtrell hieronder:

Fans willen Verstappen zien crashen op Silverstone

Maar niet alleen in de stream van Fewtrell wordt Verstappen afgemaakt door fans van Lando Norris en McLaren. Heel social media staat vol met nare berichten richting de Nederlander, waaronder ook op X, het voormalige Twitter. Daar wordt gespeculeerd over een crash van Verstappen op Silverstone, tijdens de GP van Groot-Brittannië, volgend weekend. Fans van Norris - en Lewis Hamilton - willen graag een herhaling van 2021 zien, toen Verstappen in het ziekenhuis belandde door een harde crash in Copse Corner. Bekijk de berichten HIER...

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties