F1 Nieuws

Video: Horror-crash Sergio Pérez gefilmd vanuit het publiek

Video: Horror-crash Sergio Pérez gefilmd vanuit het publiek
F1 Nieuws

Video: Horror-crash Sergio Pérez gefilmd vanuit het publiek

Video: Horror-crash Sergio Pérez gefilmd vanuit het publiek

Sergio Pérez kende een onwijs harde crash tijdens de openingsronde van de Grand Prix van Monaco. De Mexicaan, die vanaf de zestiende plaats moest beginnen, werd na de eerste bocht aangetikt door Kevin Magnussen, waarna zijn Red Bull RB20 als een bal in een flipperkast over het circuit schoot. In die dollemansrit werd ook de auto van Nico Hülkenberg geraakt, waardoor beide Haas-coureurs en de - tot dan nu toe - nummer drie in het kampioenschap uit de race waren.

Na afloop van de Grand Prix liet Pérez weten dat hij woedend was over de gang van zaken bij de start van de Grand Prix in Monaco. Volgens de teamgenoot van Max Verstappen had hij geen enkele kans om heelhuids de derde bocht te bereiken, omdat Kevin Magnussen hem daar geen kans toe liet. Dat hij door de Deen werd gezien als veroorzaker van de crash, kon dan ook niet op al te veel begrip rekenen vanuit Pérez. De Red Bull-coureur maakte duidelijk dat K-Mag zich als een dwaas gedroeg op het circuit.

"Hij rijdt gevaarlijk, door gewoon vol gas te blijven geven. Hij wist dat hij daardoor contact met mij zou maken. Op een gegeven moment is dat gewoon gevaarlijk rijgedrag", aldus een zeer kwade Pérez na de race in Monaco.

Crash gefilmd vanuit publiek

Het is ook niet vreemd dat Pérez nog altijd hoog in zijn emotie zat na de race, als we de klap vanuit het oogpunt van het publiek zien. Fans, die de race bekeken vanaf één van de vele balkonnetjes in Monaco, zagen recht voor hun ogen hoe Pérez in de muur werd geduwd, waarna zijn RB20 compleet in de kreukels lag. Vanuit dit oogpunt is het al helemaal een wonder dat er geen gewonden gevallen zijn tijdens deze horror-crash van Pérez, Magnussen en Hülkenberg.

Bekijk de video hieronder:

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties