F1 Nieuws

Video: Onderonsje tussen Max Verstappen, Pérez en Sainz in de cooldown room in Italië

Video:  Onderonsje tussen Max Verstappen, Pérez en Sainz in de cooldown room in Italië
F1 Nieuws

Video: Onderonsje tussen Max Verstappen, Pérez en Sainz in de cooldown room in Italië

Video:  Onderonsje tussen Max Verstappen, Pérez en Sainz in de cooldown room in Italië

Na de Grand Prix van Italië, waar Max Verstappen zijn tiende zege op rij wist te pakken, mochten ook Sergio Pérez en Carlos Sainz zich melden op het podium. Vlak daarvoor kwamen de heren samen in de cooldown room, waar ze de race met z'n drieën bespraken.

Allereerst kwamen Sergio Pérez en Carlos Sainz de ruimte ingelopen, die nog wel een appeltje met elkaar te schillen hadden. Tijdens de race kwamen de Mexicaan en de Spanjaard elkaar meerdere keren tegen op het asfalt, wat niet altijd goed afliep.

Vooral in de eerste bocht hadden Sainz en Pérez een paar momentjes, waarbij Checo het gevoel had dat hem geen ruimte werd geboden door de Ferrari-coureur. Op de board-radio was hij dan ook niet tevreden over de manier van racen van Sainz.

Spaans onderonsje

In het begin hebben Sainz en Pérez een Spaanstalig onderonsje, waarbij Sainz duidelijk lijkt te maken dat er gewoon geen plek was voor twee coureurs in die bocht, terwijl Pérez aan leek te geven dat hij wat meer ruimte verdiende.

Als Verstappen binnen komt gelopen, wordt er weer Engels gesproken en laat Verstappen weten dat hij medelijden had met Sainz. Daarnaast worden ook een aantal momenten op het asfalt bekeken door het trio.

Bekijk de video hieronder:

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties