F1 Nieuws

Jos Verstappen haalt uit: 'Dan heb je er geen verstand van!'

Jos Verstappen haalt uit: 'Dan heb je er geen verstand van!'
Red Bull Content Pool
F1 Nieuws

Jos Verstappen haalt uit: 'Dan heb je er geen verstand van!'

Jos Verstappen haalt uit: 'Dan heb je er geen verstand van!'
Red Bull Content Pool

Volgens Jos Verstappen slaat het nergens op dat mensen roepen dat de Formule 1 dit seizoen saai is. Max Verstappen heeft inmiddels een levensgrote voorsprong op Sergio Pérez in het kampioenschap, maar dat betekent niet dat er niks aan is.

Na de Dutch Grand Prix kijkt Pérez tegen een achterstand van 138 punten aan. Red Bull-teamgenoot Max Verstappen heeft de afgelopen negen races gewonnen en niks lijkt hem te kunnen stoppen in de tweede helft van het seizoen, waardoor een derde titel niet ver weg lijkt. Als Max zijn lijn doorzet, kan hij over vier races al tot kampioen gekroond worden.

Dat is vooral te danken aan zijn sterke vorm na de GP van Azerbeidzjan. Vanaf dat moment heeft Max alle races gewonnen en is zijn voorsprong in het kampioenschap ontzettend gegroeid. Op social media, bij kenners en bij rivalen van Red Bull Racing klinkt het de laatste maanden nogal somber. Veel mensen vinden de F1 op dit moment saai, maar daar is Jos Verstappen het absoluut niet mee eens.

Verstappen Sr. haalt uit

De Limburger vond de Dutch GP wederom een voorbeeld waarom het F1-seizoen 2023 totaal niet saai is en mensen die dat wel beweren, hebben er duidelijk geen verstand van.

"Dit was gewoon een spannende race, want met deze weersomstandigheden kan van alles gebeuren. Max heeft echt geweldig gereden. Op alle momenten dat het moest, stond hij er Saai? Dan heb je er geen verstand van. Elke race moet Max op de toppen van z’n kunnen presteren en moeten alle details kloppen. Anders zet je niet zo’n zegereeks neer", aldus Jos bij De Telegraaf.

Verstappen Sr. was in Zandvoort getuige van de derde opeenvolgende thuiszege van zijn zoon, waar hij ontzettend van genoot. Maar hij weet ook dat het niet gemakkelijk is voor Max: "Ik vond het in Zandvoort weer een waanzinnig evenement. Het volkslied met André Rieu was ook geweldig. Het is super allemaal, maar aan de andere kant is het voor Max zeker niet het makkelijkste weekeinde. Overal waar hij komt is het ’Max, Max, Max’ en wil iedereen wat van hem. Daar moet je wel mee om kunnen gaan."

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties