F1 Nieuws

Lewis Hamilton eerlijk: 'Soms denk ik aan stoppen'

Lewis Hamilton eerlijk: 'Soms denk ik aan stoppen'
Mercedes F1 Media
F1 Nieuws

Lewis Hamilton eerlijk: 'Soms denk ik aan stoppen'

Lewis Hamilton eerlijk: 'Soms denk ik aan stoppen'
Mercedes F1 Media

Zevenvoudig Formule 1-wereldkampioen Lewis Hamilton is niet altijd de vrolijke en enthousiaste man die we zo vaak hebben gezien op het podium. Op Instagram laat de Brit weten dat hij ook wel eens mindere dagen heeft en soms zelfs denkt aan stoppen.

Het gaat de laatste maanden erg veel over de toekomst van Hamilton in de koningsklasse van de autosport. Zijn contract loopt door tot en met het einde van dit seizoen en een nieuwe verbintenis is nog niet getekend. Hangt hij zijn handschoenen na dit jaar aan de wilgen of plakt hij er nog een paar jaar aan vast. Zo ja, bij welk team?

"Op sommige dagen wil ik gewoon stoppen. Als ik mij zo begin te voelen, graaf ik juist dieper en herinner ik mij dat ik op een missie ben. Of je het nu beseft of niet, jij bent ook op een missie", begint Hamilton motiverend.

"We jagen allemaal iets na. Een droom of doel dat ons als mens beter maakt, ons leven meer voldoening geeft en ons trots maakt op onszelf. Soms voelt het onmogelijk om dat te bereiken, maar dat is niet zo. Wij kunnen dit", gaat Hamilton verder.

De Mercedes-coureur laat dan ook weten dat hij zijn fans altijd zal steunen, zoals ze hem ook altijd gesteund hebben en nog steeds doen. "Ik weet dat je bij mij bent. Ik voel de liefde en steun en ik wil dat je weet dat ik het tienvoudig naar je terug stuur. We got this", sluit de zevenvoudig F1-kampioen af.

Comeback in Australië?

Kan Hamilton de zure nasmaak van de openingsrondes van 2023 wegspoelen in Australië met een eerste overwinning in 25 races? De Brit heeft de race in Melbourne 'slechts' twee keer gewonnen toen hij in dominante auto's reed, dus veel hoop is er niet voor Hamilton.

Toch gaat de Mercedes-coureur zich voor de volle 100% inzetten tijdens de onderstaande starttijden:

Vrijdag 31 maart
VT1 03:30 uur
VT2 07:00 uur
Zaterdag 1 april
VT3 03:30 uur
Kwalificatie 07:00 uur
Zondag 2 april
Race 07:00 uur

EK: Nederland - Frankrijk

Win 100x je inzet: als Nederland scoort tegen Frankrijk. (ad).
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties