F1 Nieuws

Lewis Hamilton: 'Mijn team is aan het werk met Toto Wolff'

Lewis Hamilton: 'Mijn team is aan het werk met Toto Wolff'
Mercedes F1 Media
F1 Nieuws

Lewis Hamilton: 'Mijn team is aan het werk met Toto Wolff'

Lewis Hamilton: 'Mijn team is aan het werk met Toto Wolff'
Mercedes F1 Media

De contractsoap van Lewis Hamilton is bijna ten einde. Zijn verbintenis bij Mercedes loopt aan het einde van 2023 af en er is nog steeds geen handtekening gezet onder een nieuwe overeenkomst, waardoor er veel geruchten naar buiten kwamen.

Zo zou Hamilton een aanbod krijgen vanuit Ferrari en probeerde Ted Kravitz de zevenvoudig wereldkampioen naar Red Bull te praten. Maar beide geruchten werden al snel ontkracht door alle partijen.

Hamilton heeft nu al meerdere keren aangegeven dat hij bij Mercedes wil blijven en de Brit maakt nu duidelijk dat zijn nieuwe contract bijna klaar is. Het team van Hamilton is druk bezig om dat af te ronden.

"Mijn team is achter de schermen hard aan het werk met Toto. We zijn bijna op het punt dat het contract klaar is. Ik heb mijn team daar volledig op gezet, zodat ik mijn werk kan blijven doen. Dat werkt een stuk beter dan eerst, toen deed ik mijn onderhandelingen zelf en dat was nogal stressvol", aldus Hamilton tegenover de aanwezige pers in Monaco.

Blijven bij Mercedes geen probleem

Het is voor Hamilton geen enkel probleem om bij Mercedes te blijven, ondanks het feit dat hij al sinds de Grand Prix van Saoedi-Arabië in 2021 geen race meer gewonnen heeft. Volgens hem heeft Mercedes meer dan vaak genoeg bewezen dat ze een kampioenswaardige auto kunnen bouwen.

"Het heeft geen invloed, omdat we nog steeds een titel-winnend team zijn. Het is gewoon dat we de verkeerde auto hadden. Er zijn wat beslissingen gemaakt in de afgelopen twee jaar die niet geweldig waren, maar we hebben dit weekend een update waar hard aan gewerkt is", gaat Hamilton verder.

"Maar zoals ik al zei, mijn team is op de achtergrond hard aan het werk met Mercedes en alles is bijna rond", sluit de zevenvoudig kampioen af.

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties