F1 Nieuws

Tickets voor de Max Verstappen-tribune in Las Vegas zijn nu te koop

Tickets voor de Max Verstappen-tribune in Las Vegas zijn nu te koop
Red Bull Content Pool
F1 Nieuws

Tickets voor de Max Verstappen-tribune in Las Vegas zijn nu te koop

Tickets voor de Max Verstappen-tribune in Las Vegas zijn nu te koop
Red Bull Content Pool

Max Verstappen zal dit seizoen op zes circuits racen waar hij een heuse Max Verstappen-tribune heeft, waar alleen zijn fans zitten. In Oostenrijk, België, Nederland en Hongarije zijn deze tribunes al jarenlang stampvol, maar in 2023 zijn daar twee circuits aan toegevoegd.

De Grand Prix van Spanje en de Grand Prix van Las Vegas hebben dit jaar ook een eigen Verstappen-tribune. Op donderdag maakte Verstappen Travel bekend wat het ticket voor de oranje tribune in Las Vegas gaat kosten en wat daar allemaal bij inbegrepen is.

Kosten en inbegrepen services

Een ticket voor de Verstappen-tribune in Las Vegas is niet de goedkoopste manier om een Formule 1-race te bezoeken. Per ticket ben je €3270 kwijt. Maar dat is ook geen wonder, aangezien er in Vegas ook pakketen zijn verkocht voor meer dan 100.000 euro en er tickets zijn zonder zicht op de baan!

In het ticket voor de Verstappen-tribune zitten een paar services inbegrepen. Natuurlijk mag je drie dagen lang genieten van het Formule 1-spektakel op het gloednieuwe circuit, maar in de prijs zit ook het eten en non alcoholische dranken op het terrein inbegrepen.Ook heb je toegang tot de Red Bull Fanzone.

Daarnaast krijgt iedereen die een ticket koopt een 'Las Vegas Fan Bag', waarin een officiële Max Verstappen 1:2 schaal model helm, een unieke jas en een unieke tas zit. Deze Fan Bag is €375 euro waard. De eerste 100 kopers krijgen zelfs een gesigneerde helm van Verstappen!

Datum en tickets

De race in Las Vegas vindt plaats in het weekend van 16 tot en met 18 november. Dat is van de donderdag tot en met de zaterdag. Omdat het een avondrace is moet deze op zaterdag verreden worden. De starttijd van de race is om 22:00 lokale tijd (07:00 in Nederland).

Ben jij geïnteresseerd in het kopen van tickets voor de Verstappen-tribune? Kijk dan op Verstappen Travel, de officiële travelpartner van de Red Bull-coureur.

EK: Nederland - Frankrijk

Win 100x je inzet: als Nederland scoort tegen Frankrijk. (ad).
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties