F1 Nieuws

Red Bull Racing grapt over vijandig onthaal Max Verstappen in Engeland

Red Bull Racing grapt over vijandig onthaal Max Verstappen in Engeland
Red Bull Content Pool
F1 Nieuws

Red Bull Racing grapt over vijandig onthaal Max Verstappen in Engeland

Red Bull Racing grapt over vijandig onthaal Max Verstappen in Engeland
Red Bull Content Pool

Aankomend weekend staat de Grand Prix van Groot-Brittannië op de planning, verreden op het Circuit Silverstone. Max Verstappen is daar hoe dan ook al niet de populairste persoon, sinds zijn titelstrijd met Lewis Hamilton in 2021, en na de crash met Lando Norris op de Red Bull Ring is de relatie tussen Verstappen en de Britse F1-fans al helemaal bekoeld. De kans is dan ook groot dat de Nederlander niet hoeft te rekenen op een warm onthaal in Engeland.

Sinds het moment dat Verstappen met Hamilton in gevecht was om de titel in 2021 wordt de Red Bull-coureur steevast uitgefloten en uitgejoeld op Silverstone. De fans waren dan ook in de wolken toen hij een probleem met zijn auto had in 2022, waardoor hij de race niet kon winnen. Maar na zijn overwinning in 2023 moest de FOM het geluid van het publiek uitzetten tijdens de podiumceremonie, omdat het volkslied anders amper te horen was door de fluitconcerten.

Echter begonnen de Britse fans ondertussen wat minder hatelijk te worden richting Max, mede door het feit dat er geen Brit meer met hem in gevecht was in de Formule 1. Dit veranderde echter na de GP van Oostenrijk, waarin Verstappen en Lando Norris in een crash belandden. Hierdoor viel Norris uit, liep Verstappen tien punten uit in het kampioenschap en werd hij op het internet afgemaakt door de McLaren-fans.

Inmiddels heeft de Engelse media al laten weten dat Verstappen zich alvast voor kan bereiden op een niet al te warm onthaal op Silverstone, waarbij ook Olav Mol zich heeft uitgelaten over de aankomende Grand Prix van Groot-Brittannië. De Ziggo Sport-commentator maakt zich zelfs wat zorgen om de veiligheid van Verstappen, door de haatcampagne vanuit de media richting de drievoudig wereldkampioen.

Red Bull grapt om vijandig onthaal

Ook bij Red Bull Racing weet men dat ze aankomend weekend niet gezellig onthaalt gaan worden door de fans op Silverstone. Vooral Max Verstappen zal het zwaar te verduren krijgen en ze hebben daar dan ook alvast een grap over gemaakt. Op social media plaatste het team van de Nederlander een foto met de situatie waarin zij zich gaan bevinden in Engeland. Iedereen zal tegen ze zijn, maar dat zal Red Bull niet deren. Ze willen winnen en dat gaan ze doen met een groot updatepakket, zo wist Helmut Marko te onthullen. Gaat Verstappen voor de derde keer winnen in Engeland, aankomend weekend?

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties